29.03.2018 nordic smart buildings

New open position / uusi avoin työpaikka

nuuka_logo_dark

Projektipäällikkö / projektiasiantuntija
Project Manager / Project Specialist
 
Nuuka on voimakkaassa kasvussa oleva rakennusten tehokkaaseen käyttöön, energiatehokkuuteen, vastuullisuuteen, sekä älykkäisiin toimintaympäristöihin keskittynyt ohjelmistoyhtiö. Olemme tuoneet markkinoille uusia teknologioita rakennusten toiminnan tehostamiseen ja käyttömukavuuden parantamiseen ja toimimme markkinoiden johtavien älykkäiden rakennusten kehittäjien kanssa pääosin Pohjoismaissa, Hollannissa ja Yhdysvalloissa. Teemme rakennuksista älykkäitä!
 
Haemme nyt kasvavaan tiimiimme 1-2 kiinteistöalan projektipäällikköä / projektiasiantuntijaa auttamaan asiakkaitamme kehittämään kiinteistöjen talotekniikan prosessien suorituskykyä, sisäilmaolosuhteita ja energiatehokkuutta hyödyntämällä uutta teknologiaa ja uusia innovaatioita. 
 
Projektipäällikkö vastaa yhdessä palvelutiimimme kanssa vaativien asiakasprojektien toteuttamisesta niin Suomessa kuin maailmallakin. Projektipäällikön roolissa onnistuminen edellyttää kiinteistöjen prosessien tuntemista, sekä näkemystä ohjelmistojen hyödyntämisestä kiinteistöjen tehokkaammassa ohjaamisessa.
 
Odotamme projektipäälliköiltämme erityisesti asiakaslähtöistä ajattelua ja innovatiivista otetta sekä aiota halua tuottaa asiakkaillemme ratkaisuja, joilla on merkitystä ja joista syntyy arvoa. Koulutustaustasi on esim. talotekniikan ins. AMK tai vastaavat korkeakouluopinnot. Tarvitset myös käytännön osaamista  talotekniikaan prosesseista ja et pelkää lähteä selvittämään asioita.  
 
Työ vaatii valmiutta matkustaa niin Suomessa kuin maailmalla. Hyvä englannin kielitaito on välttämätön tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta. Toivomme löytävämme Sinut Etelä-Suomesta. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Kotkassa. 
 
Tarjoamme Sinulle markkinoiden parhaat työkalut, innostuneen kansainvälisen tiimin tuen ja mahdollisuuden päästä työskentelemään alan huipulla vaativien asiakkaiden ja johtavien talotekniikkapartnereidemme kanssa. Tarjoamme Sinulle kilpailukykyiset edut osaamisesi mukaan.
 
Pyydämme toimittamaan hakemuksen, ansioluettelon, sekä palkkatoivomuksen mahdollisimma pian, kuitenkin viimeistään Huhtikuun 15 päivä sähköpostilla osoitteeseen: mikko.valtonen@nuukasolutions.fiHelp
 
Yhteydenottoihin vastaa toimitusjohtaja Mikko Valtonen (050-591 2044) arkipäivisin puhelimitse klo 13:00-15:00 välisenä aikana. 
 
 
 
 

« Higher Sustainability Scores Correspond to Higher ROI in Real Estate

What’s the BIG deal with BIG data and analytics in your building? »