14.07.2017 News

Nuuka Solutions Oy Rekrytoi: Talotekniikan osaaja

Talotekniikan osaaja

Nuuka Solutions Oy kehittää ohjelmistoja kiinteistöjen prosessien tehostamiseen. Ratkaisujemme avulla parannetaan rakennusten energiatehokkuutta ja saavutetaan viihtyisät sisäilmaolosuhteet. Maailmanlaajuiset vaatimukset hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi vaatii uusia ratkaisuja kiinteistöihin, jotka kuluttavat noin 40% koko maailman energiasta. Yhtiö kasvaa nopeasti ja asiakkaita Suomen lisäksi Pohjois- ja Länsi Euroopan alueella, USA:ssa ja Kiinassa.

Haemme nyt talotekniikan tai rakennusautomaation ammattilaista tai talotekniikan koulutusalueilta vastavalmistunutta projektipäällikön tehtävään.

Työssäsi yhdistyy uudella tavalla talotekniikan osaaminen sekä Big Datan ja analytiikan yhdistäminen. Määrittelet Asiakkaidemme kanssa tiedonkeruuratkaisuja, joiden avulla LVIS prosesseista saadaan tarvittavat tiedot analysointeja ja optimointeja varten. Opastat ja kehität uusia toimintamalleja rakennusten automaatioon ja käyttöön. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä valittujen asiakkaidemme ja partnereidemme kanssa.

Odotamme Sinulta erityisesti asiakaslähtöistä ajattelua. Haluat löytää asiakkaillemme parannuksia, joilla on merkitystä ja joista syntyy uutta arvoa. Koulutustaustasi on esim. talotekniikan ins. AMK tai vastaavat korkeakouluopinnot. Työ vaatii valmiutta matkustaa asiakkaiden luo Suomessa ja oppimisjakson jälkeen myös projekteissamme ulkomailla. Hyvä Englannin kielitaito on välttämätön tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta. Toivomme löytävämme Sinut Etelä- Suomen alueelta. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Kotkassa. 

Tarjoamme Sinulle markkinoiden parhaat työkalut, innostuneen kansainvälisen tiimin tuen ja mahdollisuuden päästä työskentelemään alan huipulla vaativien asiakkaiden ja johtavien talotekniikka partnereidemme kanssa. Tarjoamme Sinulle kilpailukykyiset edut osaamisesi mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV:si ja palkkatoivomuksesi 30.8.2017 mennessä osoitteeseen mikko.maja@nuukasolutions.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa CTO Mikko Maja p.0504062973.


« Nuuka Solutions Lands in California

Nuuka Solutions Oy Rekrytoi: Ohjelmistosuunnittelija »