14.03.2017 News

Nuuka Solutions Oy Rekrytoi: Smart Building Manager

Smart Building Manager

Nuuka Solutions Oy on 2012 perustettu ohjelmistoyritys. Yhtiön tavoitteena on auttaa kiinteistöjen omistajia haluttujen ja kestävien työ- ja asuinympäristöjen kehittämisessä uuden teknologian avulla. Ratkaisumme parantavat työtehokkuutta ja viihtyisyyttä sekä nostavat kiinteistön tuottavuutta ja arvoa.

Haemme nyt yhtiössä uuteen tehtävään Smart Building Manageria (SBM) kehittämään kiinteistöjen LVIS prosessien suorituskykyä, sisäilmaolosuhteita ja energiatehokkuutta hyödyntämällä uutta teknologiaa ja uusia innovaatioita.

Smart Building Manager on henkilö, joka auttaa asiakkaitamme kehittämään kiinteistöjensä arvoa uuden teknologian avulla. SBM on innovatiivinen uusi rooli, joka edellyttää kiinteistöjen prosessien tuntemista, automaatio-osaamista sekä näkemystä ohjelmistojen hyödyntämisestä kiinteistöjen tehokkaammassa ohjaamisessa.

SBM:n työssä yhdistyvät uudella tavalla talotekniikan osaaminen, Big Datan ja analytiikan yhdistäminen sekä uudet innovatiiviset toimintatavat, joiden avulla LVIS prosesseja optimoidaan ja kehitetään uusia ohjausmalleja rakennusautomaatioon.

Työskentelet tiiviisti valittujen kiinteistöomistaja-asiakkaidemme kanssa, joille toimitamme ohjelmistoja ja optimointipalveluita. Samalla tulet kouluttamaan kasvavaa partneriverkostoamme, jolle lanseeraamme parhaat käytännöt Nuuka-ohjelmistojen hyödyntämiseksi. Työskentelet myös tiiviisti ohjelmistokehityksemme kanssa parhaiden ratkaisujen löytämiseksi.

Odotamme Sinulta erityisesti asiakaslähtöistä ajattelua ja innovatiivista otetta. Haluat löytää asiakkaillemme parannuksia, joilla on merkitystä ja joista syntyy arvoa. Koulutustaustasi on esim. talotekniikan ins. AMK tai vastaavat korkeakouluopinnot. Tarvitset myös vahvaa käytännön osaamista LVIS prosesseista ja et pelkää lähteä penkomaan taloja ja selvittämään asioita. Työ vaatii valmiutta matkustaa niin Suomessa kuin maailmalla. Hyvä englannin kielitaito on välttämätön tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta. Toivomme löytävämme Sinut Etelä-Suomesta. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Kotkassa.

Tarjoamme Sinulle markkinoiden parhaat työkalut, innostuneen kansainvälisen tiimin tuen ja mahdollisuuden päästä työskentelemään alan huipulla vaativien asiakkaiden ja johtavien talotekniikka partnereidemme kanssa. Tarjoamme Sinulle kilpailukykyiset edut osaamisesi mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV:si ja palkkatoivomuksesi 31.3.2017 mennessä osoitteeseen mikko.maja@nuukasolutions.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa CTO Mikko Maja p.050 4062973.


« 2017 GRESB 'Breakfast and Brains' Smart Real Estate Briefing with Nuuka Solutions, Genesta and GRESB

Nuuka strengthens its management team and presence in Sweden by appointing Susanne Hedblom as VP of Sales and Marketing and Olli Parkkonen as Head of Business Development »