21.12.2017 Uncategorized

Keravan Energia laajentaa palveluvalikoimaansa kysyntäjoustokonseptilla Nuukan teknologian avulla

Keravan Energia Oy ja Nuuka Solutions Oy ovat solmineet White Label -yhteistyösopimuksen, jonka yhteydessä Keravan Energia on julkaissut oman Kiinteistömonitori-palvelun. Palvelu perustuu Nuukan järjestelmään ja teknologiaan. Nuuka toimittaa teknologian antureista ohjelmistoon.

Kiinteistömonitori on työkalu kiinteistöjen älykkään lämmityksen, energiatehokkuuden, sisäilmaolosuhteiden ja LVIS-prosessien kehittämiseen. Nuukan teknologia mahdollistaa kaksisuuntaisen yhteyden kiinteistöjen rakennusautomaatioon, mikä puolestaan mahdollistaa sähkön ja kaukolämmön kysyntäjoustopotentiaalin hyödyntämisen energiayhtiön omassa asiakaskannassa.

”Nuukan teknologian avulla pystymme laajentamaan tuotevalikoimaamme loppuasiakkaillemme. Lämmityksen optimoinnilla ja kysyntäjoustolla saadaan aikaan säästöjä erityisesti isommissa kiinteistöissä”, tiivistää Keravan Energian tuotantoliiketoiminnan johtaja Sami Kotimäki.

Keravan Energia on ensimmäinen White Label energiayhtiöasiakkaamme. On hienoa nähdä, että Nuukan teknologia koetaan tarpeelliseksi laajalti sekä energia- että kiinteistötoimialoilla. Energiayhtiöiden näkökulmasta mahdollisuutemme ohjata kiinteistöautomaatioiden LVIS-prosesseja on merkittävässä roolissa, kun puhutaan kysyntäjoustokonsepteista. Ohjelmistomme avulla todennamme myös sisäilmaolosuhteet, mikä on tietenkin ensiarvoisen tärkeää, kun mietitään kiinteistöjen osallistumista kysyntäjoustoon.”, Nuukan liiketoiminnan kehitysjohtaja Olli Parkkonen toteaa.

Nuuka Release December.png

 

Lisätietoja:

Sami Kotimäki, tuotantoliiketoiminnan johtaja, sami.kotimaki@keoy.fi

Olli Parkkonen, liiketoiminnan kehitysjohtaja, olli.parkkonen@nuukasolutions.fi

 

Nuuka

Nuuka tarjoaa kiinteistöjen tiedonhallintaan ja analytiikkaan alustaratkaisun, joka kerää rakennuksessa olemassa olevan big datan yhden käyttöliittymän alle. Nuukan Connect & Create ohjelmisto sisältää applikaatioita liittyen LVIS-prosessianalytiikkaan, sisäilman laatuun, kestävään kehitykseen-, kylmälaitteiden ja energian hallintaan sekä tämän lisäksi alustaa voi hyödyntää kolmansien osapuolten sovellusten toteuttamiseen. Ohjelmiston avulla kiinteistöissä parannetaan sisäilman laatua, energiatehokkuutta ja vastuullisuutta, sekä luodaan älykkäitä ratkaisuja yhdistämällä kiinteistöissä olevaa tietoa uudella tavalla toimitilojen viihtyvyyden lisäämiseksi ja kiinteistön arvon kasvattamiseksi.

Kerava Energia

Keravan Energia -konsernin muodostaa emoyhtiö Keravan Energia Oy ja tytäryhtiöt Etelä-Suomen Energia Oy ja Keravan Lämpövoima Oy. Panostamme monipuoliseen energiavalikoimaan; omassa tuotannossamme käytämme kotimaista uusiutuvaa biopolttoainetta. Lisäksi olemme mukana tuuli- ja ydinvoimahankkeissa. Oma aurinkovoimalamme Keravalla tuottaa täysin päästötöntä sähköä. Olemme täyden palvelun energiakumppani ja etsimme asiakkaillemme yksilöllisesti heille parhaiten sopivan ratkaisun.


« Real Estate Stories - Knowledge is Power. Listening is Divine.

Keravan Energia broadens its service offering to include Nuuka’s demand response solutions. »