31.08.2018 energy efficiency, data analytics, HVAC

Automaatioinsinööri (Automation & IoT Manager)

Nuuka Solutions Oy on vuonna 2012 perustettu ohjelmistoyritys, joka kehittää ohjelmistoja julkisten ja kaupallisten rakennusten prosessien tehostamiseen. Ratkaisujemme avulla saavutetaan paremmat sisäilmaolosuhteet, tehostetaan kunnossapidon toimintaa ja vähennetään energiankulutuista. Yhtiö on vahvassa kasvussa ja toimintaa on Suomen lisäksi Pohjois- ja Länsi Euroopan alueella ja USA:ssa.

Haemme nyt rakennusautomaation ja IoT ratkaisujen teknistä osaajia monipuolisiin projektitehtäviin. Määrittelet Asiakkaidemme kanssa automaattisia tiedonkeruuratkaisuja, joiden avulla IoT- ja automaatiojärjestelmistä kerätään tarvittavat tiedot analysointeja ja optimointeja varten. Osaamisesi mukaan voit myös kehittää uusia toimintamalleja rakennusten automaatioon ja käyttöön. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä valittujen asiakkaidemme ja partnereidemme kanssa.

Odotamme Sinulta vahvaa teknistä osaamista automaation, tietoliikenteen ja IoT:n alueilta. Koulutustaustasi voi olla esim. talotekniikan ins. AMK tai vastaavat korkeakouluopinnot.

Toivomme löytävämme Sinut Etelä- Suomen alueelta. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Kotkassa. Työ vaatii valmiutta matkustaa n. 30 pv vuodessa asiakkaiden luo Suomessa ja ulkomailla. Englannin kielitaito on välttämätön tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta.

Tarjoamme Sinulle markkinoiden parhaat työkalut, innostuneen kansainvälisen tiimin tuen ja mahdollisuuden päästä työskentelemään alan huipulla vaativien asiakkaiden ja partnereidemme kanssa. Tarjoamme Sinulle kilpailukykyiset edut osaamisesi mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV:si ja palkkatoivomuksesi 15.9.2018 mennessä osoitteeseen mikko.maja@nuukasolutions.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa CTO Mikko Maja p.0504062973.


« Nuuka has signed a new agreement with a big Swedish supermarket chain to install their technology in a further +50 buildings

Nuuka welcomes new software engineer to the team »